Jankscènes uit films op een rij. Bol komt een vrouw bij de dokter ebook epub met. Komt een vrouw bij de dokter. Komt een vrouw bij de dokter. Trailer komt een vrouw bij de dokter nu online te bekijken. Boekwinkeltjes boeken zoeken kluun komt een vrouw. Komt een vrouw bij de dokter louis bergeret mm. Komt een vrouw bij de dokter opent in amsterdam omroep. Komt een vrouw bij de dokter kijk nu online pathé thuis. Komt een vrouw bij de dokter kunst media parool. Komt een vrouw bij de dokter kluun reviews life. Komt een vrouw bij de dokter stricken brrip xvid ac. Komt een vrouw bij de dokter film reinout. Kluun quot komt een vrouw bij de dokter hier en nu. Winterjack beautytopia.

Filmposter komt een vrouw bij de dokter filmtotaal. Kluun s ode aan de leegte sargasso. Bert breed maison d être. Komt een vrouw bij de dokter megansbalansverslag jouwweb. Best images about komt een vrouw bij de dokter kluun. Kevbdd in recordtijd platina film kunst media parool. Komt een vrouw bij de dokter film wikipedia. Beste nederlandse films op netflix filmlijstjes. Karla leest ‘komt een vrouw bij de dokter van kluun. Anna drijver bioscoopagenda. Chinezen kuisen vertaling komt een vrouw bij de dokter. “komt een vrouw bij de dokter was ‘walk in the park. Anna drijver actrice is rock n roll maar. Carice van houten snakt naar comedy kunst media parool. Waar kunnen wij uit kiezen ppt download.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.