Komt een vrouw bij de dokter. Komt een vrouw bij de dokter film wikipedia. Kluun s ode aan de leegte sargasso. Komt een vrouw bij de dokter film reinout. Chinezen kuisen vertaling komt een vrouw bij de dokter. Trailer komt een vrouw bij de dokter nu online te bekijken. Komt een vrouw bij de dokter megansbalansverslag jouwweb. Best images about komt een vrouw bij de dokter kluun. Bol komt een vrouw bij de dokter ebook epub met. Winterjack beautytopia. Komt een vrouw bij de dokter louis bergeret mm. Komt een vrouw bij de dokter. Beste nederlandse films op netflix filmlijstjes. Boekwinkeltjes boeken zoeken kluun komt een vrouw. “komt een vrouw bij de dokter was ‘walk in the park.

Carice van houten snakt naar comedy kunst media parool. Anna drijver actrice is rock n roll maar. Komt een vrouw bij de dokter opent in amsterdam omroep. Komt een vrouw bij de dokter kluun reviews life. Komt een vrouw bij de dokter. Bert breed maison d être. Anna drijver bioscoopagenda. Kluun quot komt een vrouw bij de dokter hier en nu. Kevbdd in recordtijd platina film kunst media parool. Komt een vrouw bij de dokter kunst media parool. Waar kunnen wij uit kiezen ppt download. Komt een vrouw bij de dokter stricken brrip xvid ac. Komt een vrouw bij de dokter kijk nu online pathé thuis. Jankscènes uit films op een rij. Filmposter komt een vrouw bij de dokter filmtotaal.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.