Sour cream chive flavour hula hoops. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Citaten over het leven de hoop is en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je.

Citaten mijn gedichten. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)