Wijsheid succes wordt bepaald hoe je met teleurstellingen. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op pinterest. Beste ideeën over positieve gedachten op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Spreuken over samenwerken ro belbin. Samen sterk staan vertrouwen als basis voor samenwerken. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken.

Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Inzicht moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Pin van gryt der ploeg op citaten pinterest. De zitting van het acht mensenteam en samenwerken. Bij elkaar komen is een begin blijven. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro belbin. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.