Questions fréquentes. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Preguntas frecuentes. Perguntas frequentes. Beste ideeën over hard werken citaten op pinterest. Questions fréquentes. This side of paradise study guide citaten. Clique para ver em tamanho grande. Clique para ver em tamanho grande. Life of pi study guide infografieken en citaten. Quotes about personal branding quotesgram. Guide til scribbrs plagiatkontroll scribbr. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest.

May allah guide us all to the straight path alhamdulillah. Beste ideeën over kanker citaten op pinterest. Clique para ver em tamanho grande. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Häufig gestellte fragen. Ckv dada surrealisme abstract expressionisme en popart. Beste ideeën over echte mannen citaten op pinterest. Domande frequenti. Posso usare il documento editato come finale da. Clique para ver em tamanho grande.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.