Spreuk ga nooit verdrietig slapen hét. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over nachtmens op pinterest. Beste ideeën over slaap citaten op pinterest slapend. Heeft jouw wekker een smoesfunctie loesje. Slaapinfo alles over slapen. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over slapeloosheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Beste ideeën over korte citaten op pinterest.

Schaapjes tellen dutch quotes pinterest spreuken. Segmenteren op basis van gedrag meningen en. Beste ideeën over donderdag humor op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste ideeën over slaap citaten op pinterest slapend. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Kan niet slapen leuke plaatjes citaten etc. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over slaap citaten op pinterest slapend. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Citaten over slapen aforismen citeert de grote. Best images about in slaap slaapinfo slaapweetjes.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.