Gedichten martin gijzemijter dichtgedachte als je. Zo mooi i love dogs ️ pinterest gedichten honden. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Beste ideeën over denk positief citaten op pinterest. Pin van aaltje smits op planet love quotes. Beste ideeën over loslaten op pinterest laten gaan. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s. Beste ideeën over slaap lekker op pinterest. Beste ideeën over drie woorden citaten op pinterest. Beste ideeën over welterusten op pinterest. Deze kreeg ik laatst van mijn beste vriendin en als zij. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.