Deze tekst stond op het geboortekaartje van onze. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor versje over pinguin quotes. Kaart onvervuld gedichten teksten en citaten. Leuke kaart voor felicitatie van een zwangerschap. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Meer dan geboorte citaten op pinterest geboorten. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Best images about gedichten toon hermans on pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Lichtpuntjes thuis door titia. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest.

Zwanger tekst pinterest geboorte teksten en gedichten. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Kaart welkom kleine uk je bent een bundeltje geluk. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste geboorte citaten op pinterest. Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Moeder citaten spreuken gedichten en. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Geboorte tekstje gedichtje versje van gewoon jip dit.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.