Afbeeldingsresultaat voor versje over pinguin quotes. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Leuke kaart voor felicitatie van een zwangerschap. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Zwanger tekst pinterest geboorte teksten en gedichten. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Wat wij je willen geven mooie teksten citater. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Voor mijn lieve kleindochter mooie teksten pinterest.

Kaart onvervuld gedichten teksten en citaten. Lichtpuntjes thuis door titia. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Een klein groot gelukje kerst ideas pinterest baby. Meer dan geboorte citaten op pinterest geboorten. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Inspiratie de liefste geboortegedichtjes. Deze tekst stond op het geboortekaartje van onze. Beste geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)