Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst gedachte loesjes pinterest teksten. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Foto meer herfstfoto s. Herfst quotes pinterest zoeken en google. Meer dan herfst citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Jalien cozy living herfst op maandag. Winter citaten pot van. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Best images about verzameling mooie leuke en positieve. Beste ideeën over herfst op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest.

Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst wat heb je te koop pinterest. Citaten albert camus de herfst is een tweede lente. Meer dan citaat achtergronden op pinterest tekst. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor citaten over de herfst. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.