Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Geluk is de zon zien schijnen achter wolken een. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst quotes pinterest zoeken en google. Meer dan herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Singular object s oktober en levensmotto. Winter citaten pot van. Best images about loesje en familie on pinterest. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen.

Images about spreuken on pinterest texts tes and. Mooi en waar spreuken lbxxx teksten. Grappige uitspraken over de herfst. Jalien cozy living herfst op maandag. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Nieuws huiswerkbegeleiding culemborg. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst gedichten toon hermans oa belbin. Meer dan herfst citaten op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)