The world s best photos of citate and idei flickr hive mind. Citate celebre despre prostie. Viata nu i un tricotaj touchofadream lifestyle secrete. Citate celebre despre prostie. Dei mesaje de suflet citate despre viata. Citate celebre despre experiență. Citate celebre despre vise maxime. Citate celebre despre tinerețe. Romani celebri un format romanesc de succes. Cele mai bune citate celebre despre intuiție. Citate de octavian paler. Citate celebre despre sentimente. Motive pentru care suntem uneori jalnici citat de. Ce g ndește dumnezeu citat de albert einstein. Citate albert einstein.

Top cele mai haioase citate despre prostie altmarius. Ioanslavici romanicelebri ro rom ni. Citate de ion luca caragiale. Top citate celebre. Citate celebre despre fericire. Citate de andré maurois. Viata fara citate contrasens. Cel mai serios banc citat de victor hugo. Rom ni celebri s most interesting flickr photos picssr. Politician bun citat de henry louis mencken.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: