Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro belbin. Bij elkaar komen is een begin blijven. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro belbin. Top spreuken over dankbaarheid hét zingevingsplatform. Beste afbeeldingen van together quotes google dromen. Wijsheid als je gelukkig bent moet niet nog gelukkiger. Wijsheid succes wordt bepaald hoe je met teleurstellingen. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze.

Fex van alignment naar ongewoon samenwerken. Waar mensen samenwerken wordt gemenst life quotes. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro belbin. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Mooi citaat een waardevol leven is verzameling van. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.