Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Stille zaterdag google zoeken christelijke teksten. Good morning girls nederland spreuken. Loesje quotes pinterest pasen spreuken. Spreuken gedichten gezegden en citaten. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Citaten pasen eoi beste ideeën over chocolade op. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Citaten voor pasen speciaal betty s kitchen. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Citaten en uitspraken van de online modules spirituele. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Citaten pasen knutselen met kinderen lente.

Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Wat is er fijner met pasen dan eieren ophangen en jezus. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Citaten over het kruis spirituele teksten. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Meer dan afbeeldingen over feesboek op pinterest. Culy homemade mojito met passievrucht voor pasen. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Pasen opstanding. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Citaten pasen lucu vandaag is het lente geniet mooie. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.