Beste ideeën over beroemde mensen citaten op pinterest. Beste quotes van albert einstein. Jeff s power point presentation albert einstein citaten. Solitude citaten van albert einstein. Presentatiepimpers. Favoriete quotes en citaten none of the above gtaforum. De beste citaten quotes spreuken uitspraken. Beste quotes van albert einstein. Quotes by hsi tang like success. Uitspraken quotes en citaten van albert einstein. Citaat logica brengt je van a naar b verbeelding. Albert einstein over mkb accountants. Albert einstein citaten en biografie van het genie dat. Logica brengt je van a naar b verbeelding. Beste afbeeldingen van quotes beroemde citaten.

Meer dan verbeelding citaten op pinterest. Albert einstein quotes life pinterest citaten. Quotes kenniscentrum verrijkend onderwijs. Vy inovace evropa střední ppt stáhnout. Beste quotes van albert einstein. Beste ideeën over doen alsof citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van zziep quotes. Citaten van albert einstein. Albert einstein quotes miracle goalcast. De wereld gaat aan journalisten ten onder klean. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Solitude citaten van albert einstein. Beste quotes van albert einstein. Albert einstein uitvinder relativiteitstheorie. Valse uitspraken van albert einstein tallsay.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.