Citaten uit een hart van steen arabisch nu مـعـهــد. Natuurstenen hartjes vanaf cm tot een heel lief. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste grappige citaten over het huwelijk op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Dwarsligger een hart van steen renate dorrestein. Leesdossier april. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Renate dorrestein een hart van steen thaumas dwarsliggers. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Hart goed bezig.

Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Leesdossier van roos den hertog. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Zelf citaten schrijven heldenreis. Harten hart uit rozenkwarts rozekwarts. Unieke ideeën over uil citaten op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Citaten een hart van steen eenvoud is sleutel. Kracht spreuken inspiratie om te delen ingspire. Beste ideeën over vergeving citaten op pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]