Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy peterbijkerk eu. Annejet van der zijl peterbijkerk eu. Bestseller sonny boy komt uit in amerika nieuws. Nieuwe trailer sonny boy moviescene. Sonny boy een van nederlands best verkochte boeken. Sonny boy annejet van der zijl. Waldemar sonny boy nods overleden nu het laatste. Laatst gelezen boeken liefs marieke. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Lees sabine sonny boy annejet van der zijl. Den haag fm nieuwe wandeltour over caribische. Sonny boy recensies parool. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy wikipedia.

Lezen voor de lijst boek sonny boy. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Boekverslagen boekverslag periode sonny boy. Waldy nods ‘sonny boy overleden nrc. Introductie. Sonny boy megansbalansverslag jouwweb. Schrijfster annejet van der zijl houdt voordracht mei. Over de vos reinaert door onbekend scholieren. Sonny boy peterbijkerk eu. Sonny boy megansbalansverslag jouwweb. Influence sonny boy. Sagittarius sonny boy. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Boek the sonny boys in standaard boekhandel essen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.