Waldemar sonny boy nods overleden nu het laatste. Sonny boy de filmkijker. Boekverslagen boekverslag periode sonny boy. Sagittarius sonny boy. Bestseller sonny boy komt uit in amerika nieuws. Lezen voor de lijst boek sonny boy. Over de vos reinaert door onbekend scholieren. Waldy nods ‘sonny boy overleden nrc. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy recensies parool. Boek the sonny boys in standaard boekhandel essen. Sonny boy peterbijkerk eu. Sonny boy wikipedia. Lees sabine sonny boy annejet van der zijl.

Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy een van nederlands best verkochte boeken. Sonny boy annejet van der zijl. Schrijfster annejet van der zijl houdt voordracht mei. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Annejet van der zijl peterbijkerk eu. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Influence sonny boy. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Sonny boy megansbalansverslag jouwweb. Sonny boy het boek recensie en samenvatting. Laatst gelezen boeken liefs marieke. Den haag fm nieuwe wandeltour over caribische.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.