Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Nelson mandela tekst pinterest quotes words en. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest harry. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Ontspanningstherapie nuenen loslaten. Nelson mandela voor altijd mijn superheld. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Loslaten citaten pinterest nelson mandela. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor uitspraken nederlands. De winnaar is een dromer die niet opgeeft nelson mandela. Inspirerende citaten van nelson mandela nieuws hln. Omdenken met nelson mandela.

Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Nelson mandela citaten aforismen citeert de grote. Als je iets goeds ziet geef dan een compliment. Random quotations. Nelson mandella citaten. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Inspiring nelson mandela quotes golfian. Wat maakt ons anders yourmoneyalarms tips nederland. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Bildresultat för leader frontline quote leadership. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)