Im a sinner quotes quotesgram. Popular quotes by nelson mandela. Courage quotes from the help quotesgram. Mooie zinnen nelson mandela paulaclaudiakeren site. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Meer dan eerlijkheid citaten op pinterest eerlijk. Nelson mandela citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Omdenken met nelson mandela. Great quotes from nelson mandela quotesgram. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Inspirerende citaten van nelson mandela hln be. Beste ontspannen citaten op pinterest ontspanning. Google doodle ter ere van nelson mandela.

De winnaar is een dromer die niet opgeeft nelson mandela. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Nelson mandela voor altijd mijn superheld. T shirt apartheid is a crime against humanity nelson. Gandhi quotes about nelson mandela quotesgram. The top quotes to motivate you never give up goalcast. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Meer dan ideeën over citaat posters op pinterest. Nelson mandela qoutes picshunger. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)