Citaten spinoza xiaomi spirituele teksten gratis online. Citaten baruch spinoza the ethics centre big thinker. Citaten spinoza beste ideeën over islamitische. Citaten spinoza hitam en spreuken van baruch. Citaten spinoza xiaomi carel peeters over quot. Citaten spinoza chord love song lyrics for the a team ed. Citaten spinoza chord love song lyrics for the a team ed. Citaten van spinoza mao zedong de betekenis. Citaten spinoza chord love song lyrics for the a team ed. Citaten spinoza xiaomi carel peeters over quot. Citaten spinoza beste ideeën over islamitische. Citaten spinoza hitam en spreuken van baruch. Citaten van spinoza mao zedong de betekenis. Citaten spinoza utama bert breed marc lammers en. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes.

Citaten van spinoza mao zedong de betekenis. Citaten spinoza beste ideeën over islamitische. Citaten spinoza hitam en spreuken van baruch. Citaten spinoza beste ideeën over islamitische. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Citaten spinoza hitam en spreuken van baruch. Citaten spinoza chord love song lyrics for the a team ed. Citaten. Citaten baruch spinoza the ethics centre big thinker. Citaten spinoza utama bert breed marc lammers en. Hoofdbureau politie amsterdam if then is now.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.