Citaten over roddelen het leven soms na uw. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Harde spreuken mareiki. Harde spreuken mareiki ॐ. Spreuken vertrouwen google zoeken teksten pinterest. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Roddels teksten pinterest spreuken en citaten. Wijsheden spreuken tegeltjes maker. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Unieke ideeën over uil citaten op pinterest. Roddelen kwaadsprekers haters. Student van allah. Zinnen spreuken en teksten over roddelen. Roddelen fun. Roddel klets plazilla.

Citaten over roddelen het leven soms na uw. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Afbeeldingsresultaat voor roddelen gedicht nederlandse. Roddel maar ben ik tenminste nog belangrijk. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Sommige roddels zijn te mooi om er geen realiteit van. Beste ideeën over jaloezie citaten op pinterest. Mooie teksten over het leven quotes of the day. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over familie gezegden op pinterest. Best images about spreuken on pinterest quotes. Citaten over roddelen het leven soms na uw.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.