Roddelen islamic quotes pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Harde spreuken mareiki. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Zinnen spreuken en teksten over roddelen. Spreuken vertrouwen google zoeken teksten pinterest. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Student van allah. Sommige roddels zijn te mooi om er geen realiteit van. Beste ideeën over grappige alcohol citaten op. Roddelen fun. Roddels teksten pinterest spreuken en citaten. Beste ideeën over familie gezegden op pinterest. Solitude citaten over roddelen. Citaten over roddelen het leven soms na uw.

Citaten over roddelen het leven soms na uw. Harde spreuken mareiki ॐ. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Afbeeldingsresultaat voor roddelen gedicht nederlandse. Roddel klets plazilla. Mooie teksten over het leven quotes of the day. Beste ideeën over jaloezie citaten op pinterest. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Wijsheden spreuken tegeltjes maker. Citaten over roddelen het leven soms na uw. Best spreuken en plaatjes om te delen images on pinterest. Roddel maar ben ik tenminste nog belangrijk.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.