De populairste ideeën over grappige ouder citaten op. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Bol alweer een jaartje ouder merkloos. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Loesje mensenmens. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden.

Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Redenen waarom het uitmaakt hoe je denkt over ouder. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Best images about spel en spelen in spreuken citaten. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Ouder worden humor. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.