Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Quotes over ouder worden met een vleugje humor. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Grappige citaten ouderdom beste ideeën over. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Beste grappige ouder citaten op pinterest. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Ouder worden sucks vroeger kon ik hele nachten wakker. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Wijze spreuken over ouder worden clarasandragina site. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Citaten over ouder worden populair wijsheden het. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest.

Citaten over ouder worden populair wijsheden het. Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Loesje mensenmens. Beste ideeën over ouder worden citaten op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Grappige quotes over ouder worden bol is een. Beste ouder worden citaten op pinterest ouderdom. Ouder worden humor. Grappige citaten ouderdom beste ideeën over. Alhoewel opstaan kost ook vaak moeite gelukkig. Grappige quotes over ouder worden bol is een. Bol alweer een jaartje ouder merkloos. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Bol ouder worden is niet zo erg als je denkt aan. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: