Meer dan originele citaten op pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Tate langdon quote series american horror story. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Beste ideeën over vader dochter op pinterest. Beste pijn citaten op pinterest love hurts. Deze kreeg ik laatst van mijn beste vriendin en als zij. Voor de instawall slaapkamer pinterest teksten. Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Leuke quotes en plaatjes prettyflony jouwweb.

I love horror stories by thecomicartist on deviantart. Best broken hearts images on pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Wijsheden ontvangen per e mail. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Missen vader mooie gedichten en illustraties. Beste ideeën over gedichten op pinterest. Beste ideeën over vreemdgaan citaten op pinterest. Spreuken over vriendschap quotes of the day. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto s. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Tekstje voor huwelijk wedding ideas quote trouwkaart. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Beste ideeën over grey s anatomy citaten op pinterest. Voor mijn lieve kleindochter mooie teksten pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)