Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Citaten over cultuur aforismen citeert de grote. Paul de wispelaere citaten aforismen citeert grote. Citaten over vrede en wereldburgerschap. Citaten over het huwelijk gratis boeken downloaden in. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Verandermanagement ocai meten van organisatiecultuur. Beste ideeën over buren citaten op pinterest. Mooie spreuken pinterest. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Citaten over cultuur aforismen citeert de grote.

Solitude citaten over veranderen. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Sef quotes mooie teksten pinterest vriendschap. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Heel veel sterkte gecondoleerd kaart. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Gerrit komrij citaten aforismen citeert de grote. Königreich der niederlande corona. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Citaten over en uit groningen in boekhandel van der velde. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.