Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Prisma van de latijnse citaten en gezegden g j m. Klim de berg zo dat je wereld kan zien niet omdat. Afspraken over extra geld voor arme kinderen binnenland. Voorkeur spreuken over licht yg aboriginaltourismontario. Citaten over geld meer dan afbeeldingen spreuken. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Citaten powerpoint presentaties maddy. Latijnse woorden spreuken uitspraken citaten en. Citaten over de mens. Inspirerende spreuken mooie.

Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Tegeltjeswijsheid wijsheden spreuk spreuken gezegdes. Spreuken over geld px blessingbox. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Wijsheid van boeddha over acceptatie en geluk hét. Gedichten spreuken en citaten. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Mooie spreuk over vriendshap. Pin van bea jonker op teksten pinterest spreuken. Sebo hilberts.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.