Grappig geld citaten op pinterest slechte. Afspraken over extra geld voor arme kinderen binnenland. Wijze spreuken citaten en gezegden over werk share the. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Spreukenkado nl spreuken grappige html. Voorkeur spreuken over licht yg aboriginaltourismontario. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Best spreuken geluk geven images on pinterest. De beste citaten quotes spreuken uitspraken. Gedichten spreuken en citaten. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Gedichten spreuken en citaten. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin.

Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken gedichten gezegden. De mooiste quotes libelle. Pikante tegeltjes mooie spreuken. Beste ideeën over oma gezegden op pinterest. Spreekwoorden over geld download pdf. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over oma gezegden op pinterest. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Solitude citaten over god. Beste ideeën over gezegden liefde op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Direct marketing quotes quotesgram.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: