Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Bol filosofen lexicon rob heijloo. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels. Wijze woorden filosofie. Beeldgedicht. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Marc andries citaten aforismen citeert de grote. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Citaten filosofen kennis gedachten. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest.

Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Uitspraken quotes en citaten van cabaretiers komieken. De beste quotes van winnie poeh. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Aanklager archieven henny bos een over bewustwording. Beeldgedicht. Inspirerende business quotes mt heeft deze lijst. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. De filosoos filosofen top twaalf ppt video online download. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Filosofie bullseye publishing. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Gedachte we kunnen zonder ideeën leven maar niet. De filosoos filosofen top twaalf ppt download.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.