Bol filosofen lexicon rob heijloo. Citaten filosofen kennis gedachten. De beste quotes van winnie poeh. Zieer grappige plaatjes foto s. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Wijze woorden filosofie. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Citaten filosofen identiteit gedachten. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. De kracht van lieve zinnetjes of woordjes datingsite. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Beste ideeën over plato citaten op pinterest. Bol filosofen lexicon rob heijloo. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest.

Uitspraken quotes en citaten van cabaretiers komieken. Best school hoogbegaafd images on pinterest buns. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels. Marc andries citaten aforismen citeert de grote. Filosofen in leuven een stadswandeling pdf. Gesproken spreuken en citaten van filosofen andere. Steeds als ik de zin van het leven te pakken heb komen ze. Citaten filosofen identiteit gedachten. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Beeldgedicht. Arabisch nu مـعـهــد الـعـربـيـة الآن wijsheden. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Theo maassen citaten pot van. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)