Mooie spreuk over vriendshap. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Wijsheden ontvangen per e mail. Tegeltjeswijsheid wijsheden spreuk spreuken gezegdes. Spirituele spreuken en citaten teksten. Beste ideeën over grappige kerstkaarten op pinterest. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Best images about spreekwoorden en gezegdes on. Citaten. Tekstbord zwangerschap leuke teksten pinterest baby. Best images about spel en spelen in spreuken citaten. Zijn betekenis citaten pot van. Spreekwoord nederlandse spreekwoorden gez. Citaten van spinoza mao zedong de betekenis. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te.

Zijn betekenis citaten pot van. Zijn betekenis citaten pot van. Citaten van spinoza mao zedong de betekenis. Citaat betekenis. Citaten van mao zedong de betekenis volgens redactie ensie. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste latijnse citaten op pinterest italiaanse. Best spreuken ontstressen images on pinterest. Een betekenis citaten pot van. Betekenis https facebook. Zijn betekenis citaten pot van. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Citaat betekenis. Citaten betekenis a winter groep onderwijs. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.