Citaten betekenis a winter groep onderwijs. Spreekwoord nederlandse spreekwoorden gez. Citaten. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Tekstbord zwangerschap leuke teksten pinterest baby. Inspirerende leiderschap citaten quotes oneliners. Images about teksten on pinterest hockey om and van. Wijsheden ontvangen per e mail. Mooie spreuk over vriendshap. Spirituele spreuken en citaten teksten. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Een betekenis citaten pot van. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult. Een betekenis citaten pot van.

Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Over de zin en onzin van citaten emma voerman. Best images about spreekwoorden en gezegdes on. Images about teksten on pinterest kerst christmas. Pin van niesje b op gebeden en teksten pinterest. Jakosawi e cards vriendschap woord. Best spreuken ontstressen images on pinterest. Citaten van spinoza mao zedong de betekenis. Zijn betekenis citaten pot van. Betekenis https facebook. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Best images about spreuken moeilijke tijden on. Kies twee citaten van de volgende sheets die betekenis. Zijn betekenis citaten pot van. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)