Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Beste ideeën over winter citaten op pinterest kerst. Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden. You re my cup of sweet tea holidays gt pinterest. Grappige citaten over grappen. Grappige kerst en nieuwjaarswensen google zoeken. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Rumag on twitter quot oscar…. Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Wil dit op mijn rouwkaart quotes t citaten teksten en. Decemberstress een kerstkaarsje met burnout loesje.

Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Best kerst citaten en kerstmis spreuken quotes voor de. Rumag kerst pinterest teksten grappig en. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Pin van nina op rumag vesar boeff darum pinterest. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.