We wensen je leuke kerst tekst voor op een kerstkaart. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Grappige citaten over school loesje kerstspreuk kerst. Citaten kerst baru unieke ideeën over op. Nieuwjaar handletteren seizoenen nieuws en. Rumag pinterest grappig citaten en kerst. Best images about citaten versjes en diversen on. Christelijke spreuken kerst google zoeken faith. Leuke grappige teksten ht belbin. Pin van nina op rumag vesar boeff darum pinterest. Witte kerst wijn rumag pinterest. Merry christmas rumag quotes en. Loesje feestdagen pinterest christmas. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Gelukkig nieuwjaar vrouwenhumor vrouw humor.

Wijze spreuken oud en nieuw delaclarissabetty site. Hardlopen tijd vliegt words pinterest spreuken. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Pin van shayenna fijneman op humor pinterest grappig. Gelukkig nieuwjaar rumag hilarious quotes. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Fijne vakantie wensen teksten quotes of the day. Dit weer graag tot kerst spreuken pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Rumag on twitter quot oscar…. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Rumag kerst pinterest teksten grappig en.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)