Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Leuke grappige teksten ht belbin. Merry christmas rumag quotes en. Loesje feestdagen pinterest christmas. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij. Leuke nieuwjaarswens kerstwensen pinterest quotes. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Pin van nina op rumag vesar boeff darum pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Vakantie spreuken quotes of the day. Fijne vakantie wensen teksten quotes of the day. Wijze spreuken oud en nieuw delaclarissabetty site. Inspiratie huizen mesmerizing leuke teksten voor. Citaten kerst baru unieke ideeën over op. Rumag on twitter quot oscar….

Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Gelukkig nieuwjaar vrouwenhumor vrouw humor. Witte kerst wijn rumag pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Rumag kerst pinterest teksten grappig en. Grappige citaten over school loesje kerstspreuk kerst. Kerst ren dieren loesje quotes pinterest. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Gedicht toon hermans afscheid he aboriginaltourismontario. Nieuwjaar handletteren seizoenen nieuws en. Christelijke spreuken kerst google zoeken faith. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Kerst topspirit b v. Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden. Pin van shayenna fijneman op humor pinterest grappig.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.