Rouw is rauw gedicht verlies troostgeschenk. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Voor mijn overleden moeder mooie teksten pinterest. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Overlijden moeder spreuken quotes of the day. Herinnering overlijden google zoeken afscheid. Toon hermans gedichten google zoeken. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie. Mijn spreuk. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest.

Loslaten vera schrijft puur. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Gedicht overleden kind sterretje google zoeken citaten. Spreuken afscheid nemen mo aboriginaltourismontario. Afbeeldingsresultaten voor teksten toon hermans grief. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Best images about citaten die ik leuk vind on. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Gedichten over vriendschap fw belbin. Lees gedichten over rouw en verlies pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over teksten bij overlijden op. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste afscheid citaten op pinterest foto.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.