Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor citaten over de herfst. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Meer dan citaat achtergronden op pinterest tekst. Herfst gedachte loesjes pinterest teksten. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst quotes pinterest zoeken en google. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest.

Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Loesje v d posters on twitter quot herfst willen alle. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over teksten seizoenen natuur op. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Winter citaten pot van. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Best images about verzameling mooie leuke en positieve. Meer dan herfst citaten op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: