Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Övr allmänt vad läser du just nu del page. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Amsterdam myra madeleine words of all kind pinterest. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Hij is er the fault in our stars bol. De route van the fault in our stars scholieren. Videoland the fault in our stars. The fault in our stars bankje duikt op hollywood · linda. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. The fault in our stars seen on screen godfella s film. Recensie een weeffout in onze sterren john green mustreads. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws.

De mysterie achter het groene bankje izi travel. Amerikaanse jongeren huilen massaal om film over amsterdam. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Best images about boekbespreking de weeffout in onze. The fault in our stars vriendinnenonline waar. Portfolio nederlands mara. The fault in our stars dagboek van een fotogek. Bankje the fault in our stars terug aan de leidsegracht. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Quote een weeffout in onze sterren quotes the fault. Bankje uit the fault in our stars middelpunt fight. Review een weeffout in onze sterren john green. The fault in our stars quotes page numbers quotesgram.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.