Hij is er the fault in our stars bol. Raadsel befaamd bankje fault in our stars is opgelost nu. The fault in our stars quotes page numbers quotesgram. Bankje uit fault in our stars teruggevonden hollywood. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. De mysterie achter het groene bankje izi travel. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. The fault in our stars op itunes review moviepulp. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. The fault in our stars recensie moviescene. Videoland the fault in our stars. Lezers the fault in our stars huis van belle. Amsterdam myra madeleine words of all kind pinterest. Best quotes images on pinterest citaten helemaal. Speels messcherp en zonder pretenties schift.

Quote een weeffout in onze sterren quotes the fault. Pinterest the world s catalog of ideas. Review een weeffout in onze sterren john green. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. De terugkeer van het bankje uit quot the fault in our stars. The fault in our stars augustus quotes quotesgram. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Bankje uit the fault in our stars middelpunt fight. Fault in our stars quotes and sayings. Amerikaanse jongeren huilen massaal om film over amsterdam. Boek review fault in our stars leef en geniet. Boek gers enquête terugblik op wat ik gelezen heb. The fault in our stars bankje duikt op hollywood · linda. Mooie quotes uit boeken chicklit.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.