Chinese wijsheid als je troebel water met rust laat. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Populair houden van is loslaten gedicht oc. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Beste ideeën over rust vinden op pinterest. Best citaten innerlijke rust en persoonlijke groei. Pin van caatje staats op spreuken gedichten om over na. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan. Best citaten innerlijke rust en persoonlijke groei. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Citaten rust beste ideeën over vinden op pinterest. Ingspire spreuk gun jezelf rust uit komt de kracht. Best citaten innerlijke rust en persoonlijke groei. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Motivatie bleef liggen teksten pinterest.

Thetruth body soul citaten spreuken en teksten. Hsp gedicht rust gedichten pinterest mooie citaten. Beste ideeën over ontspannen citaten op pinterest. Oktober met mijn ogen dicht ik alles heel. Beste ideeën over ontspannen citaten op pinterest. Pin van monica frings op dutch quotes pinterest life. Innerlijke rust begint met het aanvaarden van de keuzes. Best citaten innerlijke rust en persoonlijke groei. Innerlijke rust innerpeace keuzes patrickmundus. Meer dan ontspannen citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam rust bevindt zich in. Hoe krijg je de innerlijke rust in jezelf. Citaten rust beste ideeën over vinden op pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest. Beste ideeën over rust citaten op pinterest het.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.