Inzicht kracht ligt er niet in dat wij nooit vallen maar. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Bij de tijd persoonlijk en tijdloos cadeau boek over. Pin van clm mobiliteit loopbaaninfo op personal branding. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching.

Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Citaten tijd net over liefde aforismen citeert de. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Dicht erbij tijd quotes words en me. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.