Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname. Citaten met tijd inzicht als het leven je uitdaagt. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Bij de tijd persoonlijk en tijdloos cadeau boek over. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Citaten tijd net over liefde aforismen citeert de. Paraview de spirituele beurs. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest leraren. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Citaten met tijd inzicht als het leven je uitdaagt.

Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét. Toon hermans tijd is alles niets mooie teksten. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Citaten tijd gym beste ideeën over op. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Alles heeft zijn eigen schoonheid als we het niet kunnen. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)