Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten democratie kene idioot is pot van topic. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie foto beste ideeën over vrienden op. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Ce fel de republică este rom nia. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Citaten democratie foto liefde funny leuke teksten. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie android lek in geeft. Citaten democratie wikipedia idioot is pot van. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie instagram beste afbeeldingen van. Fellow citizens the problem never was democratic. Citaten democratie lirik om over na te denken.

Mindfulness kan helpen om de scherpe randjes eraf te halen. Citaten democratie england benjamin barber. Idioot is citaten pot van. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Citaten democratie lirik om over na te denken. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Citaten democratie lirik om over na te denken.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)