Citaten democratie england benjamin barber. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Ce fel de republică este rom nia. Citaten democratie lirik om over na te denken. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie instagram beste afbeeldingen van. Fellow citizens the problem never was democratic. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Idioot is citaten pot van. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie kene idioot is pot van topic. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie wikipedia idioot is pot van.

Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie foto beste ideeën over vrienden op. Citaten democratie android lek in geeft. Mindfulness kan helpen om de scherpe randjes eraf te halen. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Citaten democratie foto liefde funny leuke teksten. Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten democratie lirik om over na te denken. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Citaten democratie lirik om over na te denken. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.