Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Jabbertje gewoon op z n nederlands pinterest. Gedicht. Kalosgrafein humanistisch cursief. Beste ideeën over fijne verjaardag hond op pinterest. Lente quotes ontdekkingshome. Beste ideeën over motiverende woorden op pinterest. Beste ideeën over taart citaten op pinterest roze. Vandaag is de dag i eco. Afbeeldingsresultaat voor handlettering kaarten verjaardag. Geluk is de zon zien schijnen achter wolken een. Https google search q positieve citaten bij. Meer dan herfst citaten op pinterest. Toon hermans solo gedichten dutch.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)