Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over uil citaten alleen op pinterest. Samenwerken sayings and quotes uitspraken en citaten. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje cocreatie. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. 草原上一片红色的花海 素材公社 tooopen. Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. Spreuken quotes en citaten over samenwerken ik kan. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken.

Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Best spreuken loesje images on pinterest dutch. Beste ideeën over hard werken citaten op pinterest. Bij elkaar komen is een begin blijven. Spreuken over samenwerken ro belbin. Beste afbeeldingen van together quotes google dromen. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro belbin. Waar mensen samenwerken wordt gemenst life quotes. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.