Marilyn monroe wallpapers wallpaper cave. Marilyn monroe wallpaper backgrounds in hd quality. Marilyn monroe fondos de pantalla. Marilyn monroe pictures images. Marilyn monroe wallpapers high resolution and quality download. Marilyn monroe hd wallpaper wallpapersafari. Beste ideeën over citaten van marilyn monroe op. Global pictures gallery marilyn monroe awesome and. Marilyn monroe wallpapers high resolution and quality download. Trucos de maquillaje las bellezas clásicas hollywood. Marilyn monroe wallpaper hd wallpup. Marilyn monroe phone auto design tech. Marilyn monroe wallpapers high resolution and quality download. Marilyn monroe wallpapers hd. Marilyn monroe hd pictures weneedfun.

Marilyn monroe hd pictures weneedfun. Rare and fascinating photos of famous people in history. Download marilyn monroe hd wallpaper gallery. Marilyn monroe tuvo una relación con chica a los. Hd marilyn monroe wallpapers wallpapersafari. Marilyn monroe k hd desktop wallpaper for ultra tv. Beste afbeeldingen van marilyn monroe. Marilyn monroe wallpaper for home wallpapersafari. Marilyn monroe full hd youtube. Anni fa moriva marilyn monroe le foto della donna più. Marilyn monroe hd wallpaper wallpapersafari. Marilyn monroe fondos de pantalla. Marilyn monroe desktop wallpaper. Marilyn monroe wallpapers high resolution and quality download. Marilyn monroe quotes sayings quotations.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.