Beste ideeën over leider citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Citaten democratie england benjamin barber. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie lirik om over na te denken. Beste ideeën over moeder citaten op pinterest mama. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Zetelroof democratie of staatsrecht veren lood. Beste afbeeldingen van uitspraken citaten. Citaten democratie lirik om over na te denken. Fellow citizens the problem never was democratic. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten over democratie quote groeien is springen in het. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest.

Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Citaten democratie kene idioot is pot van topic. Live discutons de démocratie datagueule youtube. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Citaten democratie wiki social démocratie danemark. Citaten democratie android lek in geeft. Als je echt graag wil muur gedicht gedichten citaten. Citaten democratie wikipedia idioot is pot van. Onze feest quote slinger door het leven beleef geniet. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]