Beste ideeën over citaten liefdesverdriet op. Plaatjes spreuken quotes memes mooie en wijze. Beste ideeën over leider citaten op pinterest. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Idioot is citaten pot van. Vintage typografische achtergronden motieven citaten. Fernand auwera democratie is iets waar politici over. Leven citaten belettering — stockvector trihubova gmail. Inspirerende citaten t. Wim kan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Louis pasteur citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Christelijke spreuken quotes of the day.

John dewey citaten pot van. Beste afbeeldingen van inspirerende quotes citaten. Beste ideeën over huwelijk gezegden op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Zetelroof democratie of staatsrecht veren lood. Beste ideeën over papa citaten op pinterest vader. Beste ideeën over vreemdgaan citaten op pinterest. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.