Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. Pin van islam op islamitische quotes nederlands. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Je raakt nooit verdwaald als allah begeleider heb. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten en wijze woorden uit de islam rust bevindt zich in. Citaten en wijze woorden uit de islam mei. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam projecten om te. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam doe niet wat je.

Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam lees dit als je. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Citaten politiek luar politik dalam negeri ferli hidayat. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten en wijze woorden uit de islam zie het goede in. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam degene die wil. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)