Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Qur an verse islam pinterest en citaten. Wilders in citaten van ik heb niets tegen de islam tot. Alles over de islam ️ voltooid citaten wattpad. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid. Citaten en wijze woorden uit de islam geduld hebben is. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam allah wil jou in. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam spreuken.

Citaten islam pictures photos and images for facebook. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam allah vergeeft onze. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam doe niet wat je. Citaten en wijze woorden uit de islam maak zelf het. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Best images about islamitische quotes nederlands on. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam allah is met ons.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.