Citaten en wijze woorden uit de islam zie het goede in. Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Meer dan ideeën over wijze woorden op pinterest. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is vol kansen. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens.

Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid. Citaten en wijze woorden uit de islam allah vergeeft onze. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest tijd. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Mert güzel sözler yazılı e kartlar pinterest islam. Citaten politiek xiaomi over de van. Citaten over de politiek van politieke leiders. Best nederlandse quotes islam images on pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam degene die wil. Citaten islam pictures photos and images for facebook.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)