Mooie tekst zorgboerderij t personnebos. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Bol citaten over de liefde gerd ley. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Beste citaten huwelijk op pinterest gelukkig. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Vriendschap is vaak gemeenschappelijke haat citaten. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Het is goed om een realistische overweging te maken over. Liefde nog meer citaten pot van. Mooie korte teksten quotes of the day. Citaten liefde plazilla. Boekje liefde vol gedichten citaten en korte verhalen. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Liefde spreuken citaten groeten voor elke.

Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Liefde toon hermans ringele roze quote. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over lieve teksten op pinterest relatie. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Best spreuken moeilijke tijden images on pinterest om. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Kleurrijke liefde met citaten stock afbeeldingen. Citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.