Latijnse spreuken liefde in belbin. Best latijn images on pinterest languages culture and gym. Citaat spreuk als we niet weten naar welke haven. Jacques c bloem citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over latijns citaat tatoeages op. Motivational print quotes pinterest teksten. Latijnse woorden spreuken uitspraken citaten en. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Quot life is beautiful italiano … style pinte…. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over franse citaten alleen op pinterest.

Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. M de hoon johan witt gymnasium ppt download. Tumblr nyq xmnmxr r o pvo g tattoo. Citaat bij kalm weer kan iedereen stuurman zijn. Seneca de mens als speelbal van zijn fouten latijn. Seneca citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over franse citaten alleen op pinterest. “perfer et obdura dolor hic tibi proderit olim latin. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.