Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Toon verhoeven citaten aforismen citeert de grote. Mooi gedicht waar kerst echt over gaat uitspraken en. Pin van janny op happy new years pinterest christmas. Goedemiddag spiritueel pinterest gedichten. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Pin van angela op loesje quotes spreuken citaten. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Kerst citaten be. Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden. Kerst plaatjes gedichten en teksten jaarwisseling.

Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Inspiratie huizen mesmerizing leuke teksten voor. Kerst plaatjes gedichten en teksten nieuwjaarswensen. Design voor een kerstwens de kerstboom is versierd oud. Citaten kerst queen plaatjes gedichten en teksten. Spirituele kerst citaten uit de handreiking voor. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Rumag on twitter quot oscar…. Nieuwjaarsbrieven de liefste mensen. Gelukkig nieuwjaar vrouwenhumor vrouw humor. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Kerstkaart een heel nieuw jaar opdreef pinterest. Kerstboom in teksten google zoeken kerst pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.