Kerst citaten be. Kerstmis subway art gemaakt door going dutch on decor. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Wil dit op mijn rouwkaart quotes t citaten teksten en. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Handletteren tekst. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Interieur inspiratie zwart wit kerst. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode.

Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Zalige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar nooijen. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over rudolph s christmas op. Rumag on twitter quot oscar…. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Goedemiddag spiritueel pinterest gedichten. Tussen oud nieuw en kerst nederlandse dutch quotes. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Christelijke kerstwensen en spreuken noel. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest winter.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.