Opwekking zie hoe jezus lijdt voor mij songteksten. Best images about troostende teksten afscheid on. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar…. Stoppen met werken gedichten google zoeken quotes. Beste ideeën over huwelijk gezegden op pinterest. Wat je in hart bewaard mooie tektsten pinterest. Van harte beterschap teksten quotes of the day. Ik ben niet perfect niemand is we maken allemaal. Omgaan met een blijvende beperking is moeizaam. Spreuk in het leven verliezen we nooit vrienden leren. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste ideeën over citaten kracht op pinterest. Liefde en vriendschap als sleutel. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.