Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Chronisch ziek ziekte van bechterew pinterest leven. Grappige teksten huwelijk quotes of the day. Ziekte als noopt peter rhebergen tot afscheid van. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Meer dan verandering citaten op pinterest leven. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Beste ideeën over citaten pijn op pinterest. Lief leven tekst voor broers en zussen pinterest. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Best contentmarketing citaten quotes content als. Ziekte als infobron.

Images about teksten on pinterest tears in. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Als je te vroeg klaarkomt moet wat later beginnen en. Beste moeilijke tijden citaten op pinterest. Handige zinnen om nee te zeggen quotes boards cards. Spreuk niemand zei dat het makkelijk was. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Straks krijg je alleen nog medicijnen als ziekte goed. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Kreeg jij al te maken met spierziekte als is er genoeg. Spreuk als je gezond bent heb wensen ziek. Best ideas about contentmarketing citaten quotes. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Symptomen en diagnose stichting als nederland.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.