Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Opwekking zie hoe jezus lijdt voor mij songteksten. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Beste ideeën over citaten kracht op pinterest. Ik ben niet perfect niemand is we maken allemaal. Liefde en vriendschap als sleutel. Spreuk in het leven verliezen we nooit vrienden leren. Omgaan met een blijvende beperking is moeizaam. Beste ideeën over huwelijk gezegden op pinterest. Van harte beterschap teksten quotes of the day. Stoppen met werken gedichten google zoeken quotes. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar…. Wat je in hart bewaard mooie tektsten pinterest. Best images about troostende teksten afscheid on.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.