Psalm prophetic art pinterest bijbel god en psalmen. Beste ideeën over disney citaten op pinterest. De beste afbeeldingen over ouder worden op pinterest. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van path to enlightenment. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Kunst voor xenia de kunstverleners. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Unieke ideeën over citaten op canvas pinterest. Beste ideeën over thee illustratie op pinterest. Gemaakt tijdens de workshop handletteren basis bij sterrig.

Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over weekend citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten lauren sart. Johann wolfgang von goethe origineel keine kunst ist s. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Luster. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)