Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten over bomen beverboomzorg. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten over stilte spirituele teksten. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Citaten over het leven soms na uw hart betekent.

Laat ons leven niet in de maling nemen door iemand die. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Spreuken en citaten over het leven quotes. Citaten over de mens. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ideeën over boeren citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Direct marketing quotes quotesgram. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.