Het contrast van de wereld tussen goed en kwaad stock. Goed en kwaad van marnix gijsen tweedehands te koop. Gedreven tussen goed en kwaad. Voorbij goed en kwaad friedrich nietzsche boeken website. Een onderzoeker s reis naar leven descensie. Socrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Goed en kwaad royalty vrije stock fotografie beeld. Geografie van goed en kwaad andreas kinneging isbn. Boekwinkeltjes boeken zoeken f harmsen van beek. De piloot van goed en kwaad joost conijn isbn. Keus tussen goed en kwaad stock illustratie. Goed kwaad tegel spreuk tegelspreuken. Uitzonderlijk tegeltje maken gratis nvk wofosogo. Goed en kwaad stock illustratie bestaande uit. Inge vs rebecca de strijd tussen goed en kwaad tribal.

Boekwinkeltjes haas de horreüs g goed en kwaad. Goed en kwaad vector illustratie afbeelding bestaande uit. Goed en kwaad. Spirituele filosofie goed en kwaad. Goed en kwaad emoticons vector illustratie. Dagelijkse tekst archieven mwah. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. De economie van goed en kwaad mo. Boekwinkeltjes haas de horreüs g goed en kwaad. The frozen fountain. Spreuken spirituele teksten. Tussen goed en kwaad. Adam en eva mensen van goed kwaad youtube. Kwaad mensensamenleving me. Bol voorbij goed en kwaad friedrich nietzsche.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.