Quotes voor een positief zelfbeeld project. Citaten voor presentaties beste ideeën over. Beste ideeën over verpleging citaten op pinterest. Citaten voor presentaties beste ideeën over. Optimisme citaten voor presentaties pinterest image. Gelukkig zijn moet je durven rosalinda weel ideeën. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. In no time een dijk van powerpoint presentatie. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Uit onderzoek is gebleken dat onderzoeken veel leuker. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Worden is fantastisch spreuken en citaten voor de. Leef vandaag hoera het is pinterest teksten.

Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Haha deze mop is echt super leuk en heel slim. Images about citaten voor presentaties on pinterest. Presentatie hitler. Citaten voor presentaties beste ideeën over. Citaten voor presentaties beste ideeën over. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Een goede inleiding voor presentatie youtube. Worden is fantastisch spreuken en citaten voor de. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Wat je in hart bewaart raak nooit meer kwijt tekst. Best citaten voor presentaties images on pinterest. Citaten over loslaten.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)