Inspirerend je lacht want jij bent leraar kan deze. Set hand getekende kleurrijke frames voor citaten vector. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Tekstje gedichtje kaartje quote om iemand sterkte te. Haha deze mop is echt super leuk en heel slim. Spreuken over samenwerken ro belbin. Beste ideeën over positief zijn op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Pin van piete op ¤rumag¤ pinterest teksten spreuken. Meer dan dankbaar citaten op pinterest waardering. Pin by nancy de vogelaere on citaten voor presentaties. Cartoon laten maken bij uw presentatie. Lieve woorden voor vaderdag. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest.

Presentatie hitler. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Beste ideeën over dankbaarheid op pinterest gelukkig. Ook voor mijn zusje citaten en wijze woorden. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Einde vriendschap teksten pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Je sectorwerkstuk presenteren ppt video online download. Citaten en motivatie voor mannen dailybase een. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over trotse citaten op pinterest. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.