Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten voor presentaties beste ideeën over. In no time een dijk van powerpoint presentatie. Optimisme citaten voor presentaties pinterest image. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citaten voor presentaties beste ideeën over. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Citaten voor presentaties beste ideeën over. Beste ideeën over bedankt citaten op pinterest. Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel. Lieve woorden voor vaderdag. Citaten voor zoon moeder beautiful quotes en andere leuke.

Citaten voor. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Citaten voor presentaties beste ideeën over. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Klim de berg zo dat je wereld kan zien niet omdat. Citaten appevent als je voor apps bent. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Best citaten voor presentaties images on pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Haha deze mop is echt super leuk en heel slim. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten voor presentaties beste ideeën over. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)