Grunbergs tirza op het witte doek en de planken. Tirza boek e dr door arnon grunberg literatuurplein. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Tirza boek e dr door arnon grunberg literatuurplein. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken. Myworldofbooks tirza arnon grunberg. Tirza arnon grunberg boek bookspot. Tirza netherlands belgium arnon grunberg oeuvre. Beste ideeën over citaten lezen alleen op pinterest. Tirza dvd allesoverfilm filmrecensies hardware. Boek versjes van een moeder geschreven door tirza schie. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Tirza literaire.

Tirza arnon grunberg literatuur elien van den bulck. Tirza arnon grunberg boek bookspot. Tirza arnon grunberg luisterboek ako. Bol tirza nasrdin dchar titia hoogendoorn gijs. Als je te vroeg klaarkomt moet wat later beginnen en. Groot citaten boek e dr door bart de graaff. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Speurders arnon grunberg tirza. Quote van de week tekstbureau ginneken. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)