Beste ideeën over grappige verpleegster citaten op. Beste verjaardag humor citaten op pinterest grappige. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste motiverende citaten op pinterest motivatie. Best images about alle ja duh quotes on. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Grappige tuin citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest.

Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige afbeeldingen met tekst. Spreuk met humor de beste spreuken pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardag citaten op. Personal trainer ja duh humor spreuk nederlands. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Humor belastingdienst tekst pinterest spreuken. Beste ideeën over snoep citaten op pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)