Pin van miranda thiryn op quotes humor pensioen. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Citaten humor jokowi beste motiverende op. Wanneer je geen andere keus meer hebt mamaplaats. Pin van sharon ongalok op plaatjes en teksten pinterest. Beste ideeën over alledaagse citaten op pinterest. Citaten herfst jokowi beste ideeën over op. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Citaten humor jokowi beste motiverende op. Zieer grappige plaatjes foto s. ⚪️⚫️ smly pinterest spreuken citaten en teksten. Beste afbeeldingen over nederlandse spreuken en. Motivatie bleef liggen teksten pinterest. Super lui plaatjes met tekst quote spreuken citaten.

To do lijstje ja duh humor tekst lui huishouden. Citaten humor jokowi beste motiverende op. Beste ideeën over tante citaten op pinterest zijnde. Citaten humor jokowi beste motiverende op. Citaten humor jokowi beste motiverende op. Beste ideeën over adhd citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over humor quotes op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten humor jokowi beste motiverende op. Beste grappige ochtend citaten op pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.