Mooie plaatjes fijne avond pinterest slaap lekker. Loesje fun citaten mooie en grappige teksten. Beste ideeën over vrijwilligers op pinterest. Liefde onvoorwaardelijke spreuken en gedichten. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Mooie tekst als sticker verkrijgbaar bij dekkerdesign. Grappige familie citaten op pinterest gekke. Mooie spirituele spreuken plaatjes spiritualiteit. Dit zijn oud hollandse tegels met een tekstje erop. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Soms moet je de toekomst gewoon op laten afkomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)