De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Grappige uitspraken over vakantie. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest. I knew in advance that would like it afterwards dutch. Beste ideeën over grappige wiskunde citaten op pinterest. Beste oordelen citaten op pinterest rechter. Spreuk wie een kuil graaft voor ander wordt erg moe. Leuke spreuken grappige teksten mooie zinnen pluk de. Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten. Spreuk ik ben niet perfecd wat is daar mis mee. Grappige spreekwoorden en gezegden de. Grappige familie citaten op pinterest gekke. Wijsheden ontvangen per e mail. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest.

Mooie zinnen tekst spreekwoorden teksten voor hyves. Beste ideeën over wijn gezegden op pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Spreekwoorden in beeld plazilla. Beste ideeën over grappige kantoor citaten op. Pikante tegeltjes mooie spreuken. Gezegde het maakt niet uit of glas half vol. Humoristische wijsheden. Meer mooie leuke mijn nieuwe plaatjes met spreuken te. Blijf jezelf gedichten pinterest spreuken teksten. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Studio sterrenstorm citaten quotes uitspraken wijsheden.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.