Beste ideeën over gezond leven citaten op pinterest. Two faced people deborah tindle xad life quotes. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Wim sonneveld citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Geldgeschenke sprüche für geschenke. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste afbeeldingen over citaten die ik leuk vind op. Meer dan grappig geld citaten op pinterest monty. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Geld is citaten pot van. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten en wijze woorden uit de islam geld. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching.

Beste ideeën over vrolijke woorden op pinterest. Beste citaten op pinterest inspiratie motivatie en. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over genieten van het leven citaten op. Robert rocca citaten aforismen citeert de grote. Herman brusselmans citaten aforismen citeert de grote. Citaten om over na te denken page mysterie. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Meer dan grappig geld citaten op pinterest monty. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Erfgenamen willen geld voor gebruik citaten joseph goebbels.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)