The boy in striped pyjamas gratis films kijken. The boy in striped pyjamas wie zit nu het meest. Bol de jongen in gestreepte pyjama john boyne. De jongen in gestreepte pyjama druk bij the read shop. Best images about de jongen in gestreepte pyjama on. Welke film heb je als laatste gezien. The boy in striped pyjamas gratis films kijken. Hoe oud was bruno in het boek en de film the boy. Tzum recensie john boyne de jongen in gestreepte. The boy in striped pyjamas meer oorlogs tv. Moved permanently. De oorlog bij je thuis films die het bekijken waard zijn. The boy in striped pyjamas premiere trailer. Bestand auschwitz birkenau fence g wikipedia. The boy in striped pyjamas premiere trailer.

The boy in striped pajamas by john boyne librarything. Mei charlottes. Meer dan afbeeldingen over de jongen in gestreepte. The boy in striped pyjamas asa butterfield dvd. Rennafi mp. Best images about opdracht van pinterest b a on. De jongen in gestreepte pyjama door john boyne brandoffer. Bol de jongen in gestreepte pyjama john boyne. Best images about de jongen in gestreepte pyjama on. The boy in striped pyjamas gratis films kijken. Syl s die beide jongens. Film nieuws. Dvd the boy in striped pyjamas metal case. De ontroerende vriendschap met jongen in pyjama. Jaar bevrijding auschwitz docu s op netflix.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.