Alle boeken van auteur john boyne. Boy striped nl biobuie. The boy in striped pyjamas engels kennisdelen. Best images about de jongen in gestreepte pyjama on. Best images about de jongen in gestreepte pyjama on. Dior la sapphire film plot. Meer dan afbeeldingen over de jongen in gestreepte. Bestand auschwitz birkenau fence g wikipedia. Amazon the boy in striped pajamas movie tie. Dvd the boy in striped pyjamas metal case. Indoctrinatie in hitlers berghof. The boy in striped pyjamas. The boy in striped pyjamas gratis films kijken. The boy in striped pyjamas gratis films kijken. Rennafi mp.

De jongen in gestreepte pyjama vriendschap voorbij. Pojken i randig pyjamas moviezine. The boy in striped pyjamas archives undercover network. Best de jongen in gestreepte pyjama images on. Mijn hersenspinsels. John boyne quot de jongen in gestreepte pyjama oorlog. De jongen in gestreepte pyjama portfolio. Hoe oud was bruno in het boek en de film the boy. Tzum recensie john boyne de jongen in gestreepte. De bästa jongen in gestreepte pyjama bilderna på. The boy in striped pyjamas gratis films kijken. The boy in striped pyjamas samenvatting. The boy in striped pyjamas samenvatting. Mei charlottes. Twaalf films die me bijblijven.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)