Grappige citaten over eten beste ideeën. Gewicht afvallen dieet eten humor lief mooi leuk. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Leraar vakantieluxe plassen wanneer je wilt. Balen buiten mij is er niets lekkers in huis fun. Spreuken loesje eten google zoeken white quotes. Grappige citaten over eten beste ideeën. Spreuk het leven is kort eet dessert eerst. Grappige citaten over eten beste ideeën. Grappige citaten over eten beste ideeën. Beste grappige koken citaten op pinterest voedsel. Best images about ii geluk liefde on pinterest tes. Pizza recepten anders eten en drinken pinterest. Grappige citaten. Pin van martine lenaerts op loesje s spreuken pinterest.

Eten mmmm quotes rumag pinterest citaten grappig. Helemaal mee eens knipsels teksten citaten en spreuken. Pin van be scrappy op ik ben pinterest lachen. Pin van elly op quotes pinterest grappige plaatjes. Grappige citaten over eten beste ideeën. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Grappige citaten over eten beste ideeën. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Lekker gezond druifjes eten darum funny pinterest. Meer dan grappige koken citaten op pinterest. Desserts leuke uitspraken pinterest grappige teksten. Beste grappige zus citaten op pinterest zussen. Fijne dag yoorsies verkouden. Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.