Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Witte kerst wijn rumag pinterest. Grappige cartoon citaten op pinterest daffy duck. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over tuin citaten op pinterest tuinier. Beste ideeën over gewicht citaten op pinterest. Krijtbord citaten op pinterest. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Waar liefde de tafel dekt smaakt het eten best. Beste ideeën over grappige voedsel citaten op. Eten mmmm quotes rumag pinterest teksten en. Spreuk het leven is kort eet dessert eerst.

Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten. Uitspraak geluk is… in een stukje heerlijk geurende. Best grappige en sarcastische teksten images on. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Quote ja ik probeer gezond te eten nee ben niet op. Beste grappige koken citaten op pinterest voedsel. He gratis eten rumag quotes pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste grappige chocolade citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige koken citaten op pinterest. Meer dan grappige koken citaten op pinterest. Pin van be scrappy op ik ben pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.