Beste ideeën over pensioen op pinterest. Toon hermans gedichten google zoeken. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van pensioen citaten over. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Dat gevoel als je niet op de klok kijkt vakantie. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste afbeeldingen over pensioen op pinterest. Tegelkaart pensioen vut felicitatiekaarten kaartje go. Pensioen pensionering pinterest en spreuken. Citaat van ingspire laat achter je wat was gaan.

Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Welverdiend persoonlijk en origineel cadeau boek over. Unieke ideeën over pensioen op pinterest. Spreuken collega afscheid fw belbin. Collega s collegas pinterest teksten spreuken en. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Bezuinigingen hoger onderwijs word ik straks ook beboet. Herman de coninck citaten aforismen citeert grote. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Beste gedichten pensioen met teksten vervroegde pensionering. Spreuken pensioen quotes of the day.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)