Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Felicitatie pensioen letters rustig aan kaartje go. Een gedicht van kaarsje gedichten pinterest mooie. Spreuken afscheid juf google zoeken collega t. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Juli mwah. Spreuken pensioen quotes of the day. En van haar eerste pensioen kon ze mooi de vensterbank. Welverdiend persoonlijk en origineel cadeau boek over. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor pensioen wensen gezegden. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Top gedicht pensioen toon hermans as.

Pensioen leuke spreuken pinterest. Grappige citaten pensioen pin van lia niemantsverdriet op. Unieke ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen op pinterest. Korte gedichten pensioen met humoristische teksten. Beste afbeeldingen over tegel wijsheden op pinterest. Pin van brenda pieters op spreuken pinterest. Cadeau pensioen pinterest. Citaten over pensioen beste ideeën op. Pensioen spreekwoorden en citaten. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen op pinterest. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)