Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Friends forever teksten pinterest citaten spreuken. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Pin van elke alphen op helemaal waar pinterest. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Mooie teksten plaatjes uit de oude doos mom quotes. Pin van annette daalen op dutch quotes pinterest. Leven liefde familie thuis sjablonen tekst pinterest. Tirza lentezoet on gedichten citaten en. Omdat mijn onderwerp gezin is heb ik hier inspiratie. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Tips voor moederdag tekstopcanvas teksten pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest.

Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Familie diversen teksten citaat. Pin van janneke op quotes pinterest spreuken citaten. Moeder dochter headline hair studio. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Thuis ook met thee borden mooie teksten pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Spreuken liefde familie paulaclaudiakeren web. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mama zijn teksten pinterest dochter gedichten. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest leraren. Pin van astrid berculo op teksten kalligrafie citaten. Huisregels teksten voor tekstborden pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.