Pin van vero op quotes en gedichten thuis. Mama zijn teksten pinterest dochter gedichten. Familie quotes leuke teksten l pinterest citaat. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Voor mijn zusje quotes pinterest vriendschap. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Pin van elke alphen op helemaal waar pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Spreuken liefde familie paulaclaudiakeren web. Pin van annette daalen op dutch quotes pinterest. Pin van astrid berculo op teksten kalligrafie citaten. Leven liefde familie thuis sjablonen tekst pinterest.

Gedicht quot ons gezin geluk familie gedichten citaten. Friends forever teksten pinterest citaten spreuken. In dit huis parodie teksten pinterest. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Bij opa en oma iezieart teksten pinterest quotes. Pin van erna hoekstra op spreuken pinterest quotes. Huisregels teksten voor tekstborden pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Best images about citaten versjes en diversen on. Mooie tekst van quot wat woorden zeggen beautiful quotes. Extreem liefde voor je kind teksten ph belbin. Tips voor moederdag tekstopcanvas teksten pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mooie teksten plaatjes uit de oude doos mom quotes.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.